Hallo,

Ik heb nog niet vaak iets gevraagd noch gesmeekt… MAAR iedereen kent ondertussen wel het belang en de populariteit van sociale media…Laat het nu net die sociale media zijn die ik nodig heb om te groeien, om mijn soms unieke merkjes aan iedereen te kunnen voorstellen. FB heeft zijn algoritmen gewijzigd en hoe meer likes of reacties op een pagina, hoe sneller je op iemand zijn nieuwsoverzicht verschijnt.

Ik vraag jullie niet om te kopen , al zou dat natuurlijk fijn zijn. Wat ik wel hoop of zou willen vragen is dat jullie af en toe een reactie plaatsen, een positieve aanbeveling achterlaten, vriendinnen vragen om de pagina te liken…

PS… via mail op PB mag je altijd bevindingen, opmerkingen achterlaten. Opbouwende kritiek kan alleen maar  zijn vruchten afwerpen.

Lieve groetjes

Nathalie

T-shirt Wallabieke