Onze merken

De kledingstukken van deze kwaliteitsvolle Scandinavische kinderkledij zijn vervaardigd uit bio-katoen en dragen het oeko-tex label.

SMAFOLK

Smafolk, Deens voor “Klein volk” is een retro kinderkledingmerk uit Denemarken, gestart in 2005. In Denemarken is Smafolk heel populair en het begint nu ook België te veroveren. Smafolk maakt mooie en kleurrijke kinderkleding en badkleding geïnspireerd op de jaren ’70 en is bekend om hun leuke prints (van appels, uilen, bloemen, dieren enz).

De kinderkleding van Smafolk is van een bijzonder goede kwaliteit en blijft mooi, ook na vaak wassen. Het merendeel van de collectie bezit het label Okotex100. Dit certificaat duidt erop dat er bij de productie van de kleding geen schadelijke stoffen werden gebruikt. De kleding valt meestal ruim, let hier dus op bij de maatkeuze.

UBANG BABBLECHAT

Ubang Babblechat is het gezelligste kinderkleding merk dat we kennen! Natuurlijk weer afkomstig uit Denemarken en het zit vol met speelse elementen. De olifanten-shirts zijn een grote hit, want met een linkermouw die net wat langer is en waarin je je vingers in de omgestikte boord kunt verstoppen ben je in 2 tellen ook zelf een olifant!
LET OP: dit wordt een favoriet en de complimentjes en opmerkingen moet je wel kunnen hebben.

DANEFAE

Danefae is geïnspireerd op de Noorse mythologie en naar eigen zeggen zijn ze geïnspireerd door de voortdurende Scandinavische motregen. Danefae had in 2006 zijn eerste succes met de productie van bedrukte damesregenjassen. Sindsdien groeit hun gamma met elke collectie. Het assortiment van Danefae evolueert elk seizoen, maar de rode draad in hun collecties blijft hetzelfde: de meest legendarische iconen van Denemarken! Vooral de viking Eric vind je heel vaak terug op de kleding.

EBBE

EBBE, Scandinavian simplicity. Dit merkje keert terug naar de essentie van het leven, de eenvoud van het leven.Landschappen zijn hun bron van inspiratie voor hun collectie.

MAXOMORRA collectie
WILDCHILD LONDON collectie
SMAFOLK collectie
Ubang babblechat collectie
DANEFAE collectie
EBBE collectie