Onze merken

De kledingstukken van deze kwaliteitsvolle Scandinavische kinderkledij zijn vervaardigd uit bio-katoen en dragen het oeko-tex label.

SMAFOLK

Smafolk, Deens voor “Klein volk” is een retro kinderkledingmerk uit Denemarken, gestart in 2005. In Denemarken is Smafolk heel populair en het begint nu ook België te veroveren. Smafolk maakt mooie en kleurrijke kinderkleding en badkleding geïnspireerd op de jaren ’70 en is bekend om hun leuke prints (van appels, uilen, bloemen, dieren enz).

De kinderkleding van Smafolk is van een bijzonder goede kwaliteit en blijft mooi, ook na vaak wassen. Het merendeel van de collectie bezit het label Okotex100. Dit certificaat duidt erop dat er bij de productie van de kleding geen schadelijke stoffen werden gebruikt. De kleding valt meestal ruim, let hier dus op bij de maatkeuze.

UBANG BABBLECHAT

Ubang Babblechat is het gezelligste kinderkleding merk dat we kennen! Natuurlijk weer afkomstig uit Denemarken en het zit vol met speelse elementen. De olifanten-shirts zijn een grote hit, want met een linkermouw die net wat langer is en waarin je je vingers in de omgestikte boord kunt verstoppen ben je in 2 tellen ook zelf een olifant!
LET OP: dit wordt een favoriet en de complimentjes en opmerkingen moet je wel kunnen hebben.

DANEFAE

Danefae is geïnspireerd op de Noorse mythologie en naar eigen zeggen zijn ze geïnspireerd door de voortdurende Scandinavische motregen. Danefae had in 2006 zijn eerste succes met de productie van bedrukte damesregenjassen. Sindsdien groeit hun gamma met elke collectie. Het assortiment van Danefae evolueert elk seizoen, maar de rode draad in hun collecties blijft hetzelfde: de meest legendarische iconen van Denemarken! Vooral de viking Eric vind je heel vaak terug op de kleding.

EBBE

EBBE, Scandinavian simplicity. Dit merkje keert terug naar de essentie van het leven, de eenvoud van het leven. Zij maken kleding met een zomers accent.Dit jonge kinderkledingmerk uit Zweden slaagt er zelfs in om in de winter zomerse en nautieke accenten te leggen in hun kleding.EBBE is stoer, comfortabel en de kwaliteit is hoog. Net zoals we gewend zijn van Zweden.

MÜSLI BY GREEN COTTON

Dit merkje werd gelanceerd in de herfst van 2015. Müsli is ontworpen rond trefwoorden zoals esthetiek, authentieke, rustgevende charme en harmonie. Een serie kwaliteitskleding die zowel kinderen als ouders ten goede komt en, uiteraard, geen afbreuk doet aan de hoge kwaliteit waarmee het merk, zoals door de andere merken van Green Cotton, GOTS-gecertificeerd is.

WALLABIEKE

Bart Callaert , imker en keurmeester, is de man achter Wallabieke. Naast lokaal geoogste honing, kan je er nog tal van andere honingproducten terugvinden waaronder honingbier.Voortaan kan je er dus niet alleen honing gerelateerde producten vinden, maar dus ook T-shirts voor groot en klein.

MAXOMORRA collectie
WILDCHILD LONDON collectie
SMAFOLK collectie
Ubang babblechat collectie
DANEFAE collectie
EBBE collectie
MÜSLI collectie
WALLABIEKE collectie