Voor het verzenden van onze pakjes werken we samen met bpost en PostNL. Vanaf een bestelling van 60 euro zijn er geen verzendingskosten naar een adres in België. Voor Nederland is dit voor een bestelling vanaf 75 euro. De pakjes kunnen naar een thuisadres, postpunt of postkantoor verzonden worden. Op deze manier kunnen we gebruiken maken van een track&trace code. Wij doen er alles aan om de goederen zo goed en veilig mogelijk te verpakken waardoor wij niet verantwoordelijk kunnen gesteld worden voor de beschadiging, diefstal of het verlies van uw zending.

We wensen niet te verzenden via envelop omdat dit in onze ogen de minst betrouwbare manier van verzenden is. Toch niet tevreden? Geen probleem, goederen kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen en dit vanaf datum van ontvangst van de goederen. De goederen dienen ongebruikt, onbeschadigd en voorzien te zijn van originele labels en etiketten. Gedragen, bevuilde, gewassen, beschadigde of herstelde goederen kunnen omwille van hygiënische redenen nooit teruggenomen worden.

Bent u van plan de goederen te retourneren, vragen wij u ons hiervan per mail op de hoogte te stellen. Voor het retourneren vragen we ook eveneens gebruik te maken van een verzendmethode via track&tracé (DHL, Parcel, DPD, PostNL,..).

Bij ruilen verzenden wij het nieuwe product gratis. Wenst u geen nieuw product, ontvangt u een waardebon t.w.v. het aankoopbedrag. Solden of actie-artikelen kunnen niet geruild worden.