WALLABIEKE

Wallabieke startte als natuurliefhebber en ondersteunt nog steeds projecten om de bijen te redden. Alle producten zijn echt van de imker, lekker Belgisch. Ondertussen is er een beperkte kledinglijn op de markt gebracht.

De keuze voor biologische kleding is voor de bijen heel belangrijk. De grondstoffen die gewonnen worden uit planten mogen niet besproeid worden, dat is zeer schadelijk voor de bijen uiteraard. Maar ook in het verder productieproces is bij gebruik van allerlei chemicaliën de bij maar ook wijzelf bedreigd. De stof waarmee we werken is niet alleen Vegan maar eveneens fairtrade. Voor producten en grondstoffen die we niet hier kunnen verkrijgen (zoals katoen) kiezen we graag voor eerlijke handel, net zoals we dat lokaal promoten.
De bedrukking is metaalvrij en gebeurt eveneens lokaal.
Natural Bee’auty gebruiken we eveneens voor onze verzorgingsproducten met bijenwas, propolis en honing. Het staat voor natuurlijk consumeren met natuurlijke grondstoffen en voor een natuurlijke manier van leven. De natuur is immers mooi zoals ze is, net als jij. Met een knipoog naar de bij.
De shirts zijn verkrijgbaar in maten voor kinderen en vrouwen.

Titel

Ga naar de bovenkant